SR EN

Потписан Споразум о пословно-техничкој сарадњи

Потписан Споразум о пословно-техничкој сарадњи


 

Пријепоље , 05.04.2023. године       -      Председник општине Пријепоље, Драго Попадић посетио је ЈП " Путеви Србије " и потписао Споразум о пословно – техничкој сарадњи у вези фазне реконструкције државног пута IIA реда број 200, деоница од Сахат куле до манастира Милешева и фазног уређења десне обале у секундарном кориту реке Милешевке. Инвеститор радова на овом пројекту је ЈП "Путеви Србије", укључујући и радове на заштити и измештању делова телекомуникационе мреже, као и радове на измештању постојећих електроенергетских објеката . ЈП "Путеви Србије" финансирају све наведене радове.

Инвеститор радова на реконструкцији јавног осветљења је општина Пријепоље а финансијер тих радова ЈП " Путеви Србије ".

Потписивањем овог Споразума општина Пријепоље је испунила све своје обавезе у вези реализације овог за нас јако битног пројекта.

Вредност предметних радова је 900.108.389, 37 динара .

Председник општине са сардницима је такође одржао састанак са техничким директором г дином Басурићем који га је упознао са тренутном ситуацијом везано са остале пројекте у области путне инфраструктуре за које постоји могућност финансирања од стране Владе Републике Србије о чему ће јавност бити информисана у наредном периоду.


viber slika 2023 04 06 10 56 32 687 caver

 * Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Пријепоље у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

 

Please publish modules in offcanvas position.