SR EN

Председник општине Драго Попадић упутио је честитке свим припадницама лепшег пола поводом 8. марта - Међународног дана жена.

Председник општине Драго Попадић упутио је честитке свим припадницама лепшег пола поводом 8. марта - Међународног дана жена.


 Данас је дан када се посебно истиче значај и успех жена, а највеће достигнуће друштва и породице је видети задовољну жену. Нека овај дан буде дан када нису важни поклони, већ љубав и пажња.
Поводом дана жена, председник је са својим сарадницима обишао жене које су самостално кренуле у развијање породичног бизниса, тиме је дата јасна подршка женском предузетништву.
Прва од њих је породична кројачка радња „Фермини“ која успешно послује дуги низ година. Од мале породичне радње постали су фирма која запошљавајући углавном жене своје производе пласира широм Србије.
Иако је кренула сама и сусреће се са свакодневним потешкоћама да своје идеје преслика у дела у чему има доста успеха предузетничка радња „Луксор“ за производњу ратан намештаја има потенцијал да постане препознатљиво име у својој делатности. Њене креативне идеје су надомак озбиљног европског тржишта.
Општина ће у наредном периоду пружити још снажнију подршку свим женама које су почеле или планирају отпочињање сопственог бизниса.
Такође, истим поводом уприличена је посета дежурној екипи хитне помоћи и Одељења педијатрије где су дамама симболично уручене руже.

 

viber slika 2023 03 08 21 57 25 499

 

viber slika 2023 03 08 21 57 26 334

Please publish modules in offcanvas position.