SR EN

ПРЕДСЕДНИК

 19 10 16 08 07116
Изудин Шантић,
рођен 1959 године. у Пријепољу.

Завршио Вишу управну школу у Сарајеву и стекао назив правник за управне послове.

Прво запослење му је у ГП "РАД". Потом је био председник омладине Пријепоља. Након истека мандата постављен је за шефа Службе за вршење заједничких послова у органима управе општине Пријепоље. Изабран је за председника омладине Ужичког региона где је у Ужицу на овој фумкцији провео годину дана. Након тога вратио се у Општинску управу где је око две године радио на пословима комуналног инспектора. Затим одлази у Београд на функцију команданта омладинске радне акције "ауто-пут 85". Поново се враћа у Пријепоље где бива изабран за секретара СИЗ - становање и грађевинског земљишта. на тој функцији остаје до 1990 године, када након укидања СИЗ-а, посао добија у Босански Добој на пословима трговачкој путника, да би 1992 године отишао у приватни бизнис где се и сада налази.

2013. је годину дана радио на пословима секретара Организационог одбора 50. МОСИ, где је дао значајан допринос у организацији ових игара. За досадашњи рад је добитник многих признања. Ово му је пети мандан  СО-е Пријепоље. За одборника је изабран на изборној листи "Заједно за Пријепоље-Расим Љајић".

 

- Заменик председника скупштине

Татјана Дробњак рођена 1970 год. у Пријепољу. Завршила Стоматолошки факултет и специјализацију оралне хирургије у Београду.Запослена у Дому здравља Пријепоље од 1995 год.

Члан секције Оралних хирурга и имплантолога Србије,судски вештак из области стоматологије, мајка двоје деце.

Please publish modules in offcanvas position.